XK

Підставки для квітів

Фільтр
Ми не можемо знайти товари, які відповідають вибраному.

Каталог товарів даної сторінки містить широкий асортимент підставок під квіти. Ви маєте можливість вибрати для свого заміського будинку або міської квартири ковані декоративні вироби і купити підставки під квіти в ідеальному співвідношенні ціна-якість.

На сайті представлений великий вибір металевих підставок під квіти і дерев'яних кашпо. Такий тандем не залишиться непоміченим і гармонійно впишеться в будь-який інтер'єрний стиль, як житлового приміщення, так і офісу. Крім того, в числі продукції є підвісні підставки з металу, які здатні перетворити до невпізнання навіть найменшу квартиру. При цьому, вони не абсолютно не займають місце, адже можуть бути розташовані над тумбами, столами та іншої меблями.

Любителям квітів і завзятим квітникарям варто звернути особливу увагу на ковані підставки для квітів. У тандемі з керамікою і живою зеленню вони створюють чудову природну композицію. Підставки забезпечують рослинам оптимальні умови для цвітіння і зростання, дозволяють зробити догляд за ними більш простим і зручним, не дають шансів вологості перетворитися в цвіль. Кімнатні квіти, обрамлені кованої металевої підставкою, привносять нотки натуральності, благородства і роблять ваше простір стилістично унікальним і наповненим.

Окреме місце в асортименті продукції компанії «Холодна кування» займають підставки під вазони. Завдяки використанню методу холодного кування ці невід'ємні атрибути вишуканого інтер'єру з застосуванням живих рослин стають вірними і надійними помічниками квітникаря. Як правило, в вазонах розташовують найбільші рослини, які мають значну вагу. Нестійка або неякісно зроблена підставка під вазон може впасти і тим самим погубити дороге серцю рослина. Компанія «Холодна кування» представляє різні моделі підставок під вазони, що відрізняються особливою стійкістю і надійністю. Навіть при великій вазі рослини, такий квітковий атрибут не надасть жодного шансу на падіння і подарує квітки довгі роки пахощів на радість господарів.

Любителі живих рослин в будинку знають, як важливо забезпечити квітам належний догляд для їх повноцінного розвитку. Саме підставки під квіти розташовують рослини правильно, створюючи комфортні умови для поливу і добрива, пересадки і купірування коренів. Якщо купити підставки для квітів різної висоти і форми, то можна створити чудову багаторівневу композицію з живих рослин. Аналогів такому твору мистецтва бракуватиме ніде, а ваш інтер'єр перетвориться до невпізнання і заграє новими яскравими фарбами природи.

Підставки під квіти від компанії «Холодна кування» виготовлені із застосуванням особливої ​​техніки, яка дозволяє створити витончені візерунки з металу і при цьому зберегти функціональність і надійність виробів. Всі ковані підставки покриті спеціальною порошковою фарбою. Дане покриття вберігає метал від корозії і зберігає його первозданний зовнішній вигляд на довгі роки. Купити ковану підставку під квіти означає зробити вигідну інвестицію в своє захоплення квітникарством і створити власними руками природний шедевр в межах своєї квартири або заміського будинку.

Кожне окреме рослина вимагає особливих умов догляду та розміщення. Наприклад, для витких рослин оптимальною є висока підставка під квіти. Рослини, які не мають довгих плентаються гілок, можуть прекрасно розміститися на підставці типу «Спіраль» або «Вежа».

Такі ковані підставки здатні надійно розмістити близько десятка кашпо з рослинами і при цьому створити максимально комфортні умови для кожної квітки окремо.

Під абсолютно будь-який інтер'єр і квадратуру приміщення можна грамотно підібрати підставки для квітів. Якщо ви хочете купити підлогові поставки для кімнатних рослин в дизайнерському виконанні, то вам відмінно підійдуть вироби у вигляді велосипеда або саней від компанії «Холодна кування». Такий атрибут квітництва стане родзинкою інтер'єру і дозволить уникнути суєти з підбором аксесуарів для дому.

Для малогабаритних квартир або заміських будинків ідеально підходять підвісні підставки для квітів. Вони абсолютно не утрудняють функціональний простір, не займають площу приміщення і не створюють незручностей при догляді і поливі. Особливо актуально таке рішення для тих, у кого в будинку є діти або активні домашні тварини. Ваші рослини не постраждають під час веселої гри з м'ячем і будуть радувати вас, як і раніше прекрасним цвітінням. Крім того, підставка для квітів, яка розміщена на стіні, створює кращі умови для вільної циркуляції повітря. Гілки рослин і їх коріння не будуть накопичувати зайву вологу, відповідно, цвіль в будинку або запах вогкості вам не страшні.

Підставки під квіти, виконані в техніці холодного кування, мають ніжки особливої ​​конфігурації. Крім стійкості і надійності вони забезпечують розподіл ваги рослини. Це дозволяє уникнути пошкодження підлогового покриття. Ви можете купити підставки під квіти з металу і не боятися, що вони зіпсують зовнішній вигляд вашого новенького ламінату або лінолеуму. Ви можете змінювати місце розташування квіткової композиції за велінням настрою, адже слідів на підлозі від підставок не залишиться.

Створіть атмосферу затишку і умиротворення в своєму будинку власними руками!